Συχνές Ερωτήσεις – Frequently Asked Questions


Ποιος μπορεί να γραφτεί στην πλατφόρμα;

Αποκλειστικά και μόνον οι απόφοιτοι της A.F. Studies (όλοι οι απόφοιτοι ανεξαρτήτως του έτους αποφοίτησής τους) έχουν δικαίωμα εγγραφής στο A.F. Professionals.

Γιατί να γραφτώ;

Όλοι οι απόφοιτοι της A.F. Studies έχουν δικαίωμα εγγραφής στο A.F. Professionals. Ο κάθε απόφοιτος καταχωρεί το δικό του προφίλ με το αναλυτικό βιογραφικό του (διπλώματα, σεμινάρια, προϋπηρεσία, φωτογραφικό υλικό, εβδομαδιαίο πρόγραμμα κ.λ.π). Η εγγραφή και η δημιουργία προφίλ θα συμβάλλει σημαντικά στην προβολή του αλλά κυρίως στην εύρεση εργασίας καθώς οι ενδιαφερόμενοι Fitness Managers θα μπορούν να αναζητούν τους υποψηφίους γυμναστές με βάση την εκάστοτε ανάγκη του χώρου τους, μέσα από την καινοτόμα αυτή πλατφόρμα!

Τι στοιχεία πρέπει να συμπληρώσω προκειμένου να έχω ένα ολοκληρωμένο προφίλ;

  • Ονοματεπώνυμο
  • Φύλο
  • Ηλικία
  • Περιοχές εργασίας
  • Προϋπηρεσία
  • Εβδομαδιαίο πρόγραμμα διαθεσιμότητας (μην ξεχνάς να το κρατάς ενημερωμένο)
  • Φωτογραφίες και Video της επιλογής σου
  • Συνέδρια – Workshops Note: Τα διπλώματα που έχουν λάβει οι απόφοιτοι της Α.F. Studies καταχωρούνται απευθείας από τη σχολή
  • Τέλος, προσωπικά στοιχεία όπως email, τηλέφωνο, ηλικία κλπ είναι ορατά μόνον από την A.F. Studies και δεν δημοσιοποιούνται.

Ποιος μπορεί να δει τα στοιχεία του προφίλ μου;

Το προφίλ είναι δημόσιο.

Πόσο σημαντικό είναι να διατηρώ ανανεωμένα τα στοιχεία του προφίλ μου;

Είναι απαραίτητο να ανανεώνεις τις πληροφορίες του προφίλ σου και κυρίως το εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα καθώς αυτό θα συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην εύρεση της κατάλληλης εργασιακής θέσης για σένα!

Υπάρχει κόστος εγγραφής στην πλατφόρμα;

Για να γίνει εγγραφή στην πλατφόρμα απαιτείται μία ΕΦΑΠΑΞ συνδρομή κόστους 20Ε. Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί με τραπεζική κατάθεση ή με μετρητά στο γυμναστήριο Ethnic Fitness Club, Αγ. Δημητρίου 35, Άγιος Δημήτριος.
Η εγγραφή είναι δωρεάν μέχρι και το τέλος του 2017.

Ποια είναι τα οφέλη των γυμναστηρίων από αυτή την πλατφόρμα;

Κάθε Fitness Manager μπορεί πλέον να βρει τον κατάλληλο instructor με πολύ απλό αλλά και άμεσο τρόπο! Μπαίνοντας στο Α.F. Professionals γίνεται άμεση αναζήτηση και κυρίως στοχευμένη, βάσει των εκάστοτε απαιτήσεων με χρήση φίλτρων (όπως π.χ. ειδικότητα, φύλο, περιοχή, διαθεσιμότητα κ.α.). Έτσι, με απλά βήματα και γρήγορα μπορεί ο κάθε Fitness Manager να στελεχώσει το χώρο του!

Πως θα ενημερωθώ αν κάποιο γυμναστήριο ενδιαφέρεται για συνεργασία μαζί μου;

Όταν ένα γυμναστήριο ενδιαφέρεται για κάποιο χρήστη, στέλνει ένα mail το οποίο το λαμβάνει η A.F. Studies και άμεσα ενημερώνει το χρήστη ώστε να μιλήσει έπειτα απευθείας με το γυμναστήριο.

Ποιοί είναι οι Όροι Χρήσης του afprofessionals.gr

Όροι Χρήσης & Cookies

Έχασα τον κωδικό μου

Αλλαγή κωδικού